1 2 3 4 5
Capacitate de la 1.500 la 10.000 litri
citeste mai mult
Combina Palesse GS 12 - 330 CP
citeste mai mult
Combina Palesse GS14 - 400 CP
citeste mai mult
Putere de la 36 la 303 CP
citeste mai mult
Puteri cuprinse intre 50 si 105 CP
citeste mai mult

Despre noi

 

 

     ESTAGROTEH este o Societate cu capital integral privat infiintata la sfarsitul anului 2005, avand ca obiect principal de activitate Importul si comertul cu ridicata al tractoarelor, combinelor, masinilor agricole, precum si asigurarea service-ului cu piese de schimb in perioada de garantie si postgarantie.

     Inca de la inceputul anului 2006 s-au incheiat contracte de reprezentare pe teritoriul Romaniei cu producatori de tractoare , combine si utilaje agricole din Polonia , Bulgaria , Federatia Rusa , Republica Belarus si Turcia.

     In anii 2007 – 2008 societatea si-a extins activitatea in 18 judete , in special in sudul tarii. Pentru a veni in sprijinul clientilor , societatea a infiintat in anul 2009 si un punct de lucru cu sediul in comuna Andrasesti , judetul Ialomita , iar la sfarsitul aceluiasi an s-au pus bazele propriei retele de dealeri pe care urmarim sa o consolidam si sa o extindem la nivelul intregii tari. De remarcat este faptul ca in toata aceasta perioada nivelul vanzarilor a crescut considerabil.

     In anul 2010 societatea a fost certificata conform Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008 , ISO 14001 : 2004 , OHSAS 18001 : 2007.

       In 2011 a fost deschis punctul de lucru din mun. Craiova, jud. Dolj, iar in 2012 a fost deschis punctul de lucru din mun. Galati, jud. Galati.

     ESTAGROTEH comercializeaza , pentru fermierii agricoli , tractoare cu puteri intre 36 – 265 CP, combine pentru recoltat cereale si furaje , diverse echipamente si utilaje agricole , precum si tractoare si echipamente comunale destinate primariilor.

 

     Cea mai graitoare dovada a succesului nostru consta in faptul ca cei peste 800 de clienti au fost si sunt satisfacuti de calitatea produselor cumparate de la noi dar mai ales a serviciilor postachizitie.

     In fiecare an societatea a participat cu exponate proprii la Expozitia Internationala INDAGRA FARM Bucuresti. In anii 2006-2012 la Expozitia Internationala ROMAGROTEC si anual , impreuna cu colaboratorii sai , la expozitiile locale din judetele Dolj , Teleorman , Giurgiu , Calarasi , Ialomita , Constanta si Arad.

     In vederea stabilirii de relatii cu noi furnizori societatea participa si la expozitii in afara granitelor Romaniei.

    Atat la sediul social din comuna Nanov , judetul Teleorman cat si la celelalte puncte de lucru , societatea dispune de stoc de utilaje expus in permanenta. De asemeni mai dispune de magazine proprii de piese de schimb , ateliere stabile de reparatii precum si de 4 ateliere mobile de service , toate fiind dotate corespunzator si deservite de mecanici cu inalta calificare .

     In afara comertului cu tractoare si masini agricole (95%) societatea presteaza servicii de intretinere , reparatii si transport (5%) si consilieaza clientii in vederea obtinerii finantarilor. Prin reteaua sa de dealeri acopera intreg teritoriul Romaniei in ceea ce priveste vanzarea si prestarile de servicii atingind o cota de piata de pete 5%.

     Importul se realizeaza prin contracte stabile de aprovizionare , incheiate cu fabrici producatoare , cum sunt : Pronar Sp. Z o.o. (Polonia) – tractoare, remorci , echipamente de gospodarie comunale ; Bury Maszyny Rolnicze (Polonia) – utilaje agricole ; Expom Sp. Z o.o. (Polonia) – utilaje agricole ; Meprozet Koscian S.A. (Polonia) – utilaje agricole ; Agroremproject – 98 (Bulgaria) - utilaje agricole ; Unlu Ziraat Aletleri (Turcia) - utilaje agricole ; Rostselmash (Rusia) – combine.

     Transportul marfurilor de la producator la locatiile societatii , precum si catre dealeri/clienti finali se face cu mijloace de transport proprii la costuri reduse.

     Astazi , S.C. ESTAGROTEH S.R.L. este o firma apreciata pretutindeni , facand fata cu succes concurentei acerbe , intrucat raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor si militeaza permanent pentru stabilirea de noi colaborari cu firme prestigioase din domeniu.